Ervaringen

Sophia is iemand bij wie je je direct op je gemak voelt en waar je met de meest intieme vragen terecht kunt.Ze neemt royaal de tijd om te luisteren waar ze advies of tips kan geven. Een echte aanrader voor alle vrouwen die met klachten rondlopen . Blijf er niet mee rondlopen maar vraag advies aan Sophia !

Cora, 50 jaar

Ik heb Sophia vorige maand leren kennen als Care for Women specialiste, omdat ik meer specifieke informatie wilde over de overgang. Via de website van Care for Women heb ik een afspraak met haar gemaakt. Vanaf het eerste moment voelde ik een klik met haar. Sophia weet je met haar open en hartelijke uitstraling meteen op je gemak te stellen. Ze is niet alleen vriendelijk en empatisch, maar ook zeer deskundig. Met haar achtergrond als verpleegkundige weet je direct dat je hier met een vakvrouw te maken hebt. Ze heeft mij in het eerste consult heel veel informatie gegeven over de overgang en specifieke overgangsklachten, maar ook wat je er aan kunt doen met o.a. voeding en supplementen. Zoveel dingen die ik niet wist! En wat een herkenning en erkenning van mijn klachten!
Het volgende consult gaat over voedingsadviezen, ik ben benieuwd.
En voor vrouwen die in overgang zijn, zou ik zeggen… blijf er niet mee zitten en ga eens een gesprek met haar aan, zorg goed voor jezelf, je hebt er alleen maar bij te winnen!
Ik wens Sophia dan ook heel veel succes toe!

Agnes, 54 jaar

Sophia Visser is een specialiste met een warm hart, zij neemt de tijd voor je en zoekt actief mee naar oplossingen, dankzij haar heb ik nu een gynaecologe die als specialisme “vrouwen in de overgang” heeft, in 1 woord : Geweldig !

Bettie, 50 jaar

Via mijn bekkenbodemfysiotherapeute kwam ik terecht bij Sophia. Zij maakt het, voor mij vervelende onderwerp, vaginale droogte, bespreekbaar en biedt duidelijke handvatten en oplossingen. Wat een verschil met een paar maanden geleden! Niet alleen heel fijn voor mij, maar ook voor mijn partner.

Sandra, 49 jaar

Mijn vrouw hoorde via een kennis over Care for Women. Gelijk schoot er door mijn hoofd: “Maar waarom dan niet voor mannen? “
Toen ik belde met deze vraag was ook ik van harte welkom voor een health check. Samen met mijn vrouw ben ik heen gegaan en zijn we onderzocht op onze bloedwaarde, bloeddruk, suikergehalte longinhoud en cholesterolgehalte . Ik heb dit als zeer prettig ervaren.
Om je gezondheid onder controle te houden raad ik het aan om dit zeker ieder jaar te doen. Waarom je auto wel, maar je lichaam niet?

Frans, 62 jaar

 Sophia Visser van Care for Women heeft mij op een simpele en risicoloze manier van een heleboel klachten afgeholpen. Ik merkte namelijk al een tijdje dat ik tegen de tijd dat mijn menstruatie aanstaande was, ik allerlei klachten had die maandelijks rond die periode terugkwamen: pijnlijke borsten, hoofdpijn en vooral erg gevoelig voor stress. Sophia adviseerde mij Menstrual  Care en na een paar maanden verdwenen de klachten. Ook is mijn menstruatie minder zwaar en korter dan voorheen. Dat is mooi meegenomen! Nu slik ik de Menstrual Care in de twee weken voor mijn menstruatie en dat is voldoende om de vervelende bijverschijnselen van mijn periode te voorkomen. Ik had niet gedacht dat dat zo eenvoudig zou zijn.

Mona, 43 jaar

Nadat ik vorig jaar oktober stopte met de pil ontdekte ik dat ik al ver in de overgang zat. Ik had heel veel klachten transpireren, ook s nachts, stemmingswisselingen, spierpijn enz enz. Vooral het slechte slapen en niet uitgerust wakker worden begon mij op te breken. Ik had al veel hulp gezocht bij huisarts en alternatief therapeute echter zonder resultaat. Op een gegeven moment viel bij mij het kwartje dat dit weleens overgangsklachten konden zijn. Heb toen een afspraak gemaakt met Sophia. Sophia heeft mij heel goed begeleid en me Care for Women supplementen geadviseerd. Deze supplementen en een beter voedingspatroon hebben er voor gezorgd dat ik weer goed in mijn vel zit. Had dit niet durven dromen. Dank je wel Sophia.

Ellen, 49 jaar

Mijn ervaring bij de Care For Women specialiste is heel goed.

Vorig jaar kwam ik in de ziektewet terecht. De huisarts dacht dat ik overspannen was, maar nooit gedacht dat het ook de overgang kon zijn. Ik had allerhande klachten van hyperventilatie, en ook de zenuwen gierden door mijn lichaam, en ook de angsten waren erg aanwezig. Vooral ‘s nachts en ook bang dat ik iets ernstigs mankeerde speelde mee. Ik dacht dat ik het aan mijn hart had en zat regelmatig bij de huisarts. Tot ik het blad van de Omring in huis kreeg en er een artikel in stond over de overgang en Care For Women. Dat sprak mij wel aan, omdat ik ook wel zoiets had van, zou het de overgang kunnen zijn? Ik menstrueerde al en tijdje niet. En toen toch maar de stoute schoenen aan getrokken en een afspraak gemaakt. Dat was bij Sophia Visser te Schagen, en wat was ik blij dat ik dat gedaan heb. Alle puzzel stukjes vielen toen op zijn plaats, al die klachten die ik had hadden met de overgang te maken, ik wist niet dat mijn lichaam hier zo op reageerde, je weet niet wat je overkomt.

Mijn ervaring bij Sophia is super, kan heel goed erover praten. En ook wat het met je doet, de verandering van je lichaam, met wat er gebeurd, is zij een hele goede steun voor mij. Ook met de controle van de bloeddruk en het cholesterol en ook het bloedsuiker. D.m.v. een health check kan dat ook bij haar gedaan worden. Het hele overgangs proces wordt heel goed uitgelegd en je krijgt ook goed tips mee. Ook de producten van Care For Women zijn goed. Wat bij mij goed helpt is de Women’s Mood. Dat is voor een rustig en evenwichtig gevoel.

Ik kom nu regelmatig bij haar, en blijf dat ook doen. Ik vind dat voor mezelf wel heerlijk, ik kan hier nu ook beter mee omgaan, ook al is het geen pretje. Wat ik zelf doe is zoveel mogelijk ontspanning zoeken, ik wandel heel graag. Pak ook veel meer mijn rust, door even mooi aan het handwerken te gaan.

Tiny, 53 jaar

Ik heb veel baat gehad bij de advisering rondom de menopauze door Sophia.. De consulten  hebben mijn inzicht in lijf en leden vergroot,  mijn klachten verminderd. Zeker omdat ik de menopauze heb gebruikt als aanleiding om definitief een gezond gewicht te krijgen (en te houden). Een vermindering van eten van suiker, meer bewegen en gezond gewicht hebben ervoor gezorgd dat ik veel minder klachten gerelateerd aan menopauze kreeg. Ik voel me nu dus goed en zo kan je een moeilijke fase  omzetten in iets goeds!